Tarjoamme ratkaisuja, joilla osahankinnan ja kokoonpanon prosessit hoituvat tehokkaasti, luotettavasti ja nopeasti. Tarvittaessa voimme osallistua tuotteen kehittämiseen jo ennen varsinaisen tuotannon aloittamista.

OSAHANKINTA

Tekotekniikan ammattitaitoisen henkilökunnan avulla asiakkaamme säästävät aikaa: hoidamme ohutlevyhankinnan, työstökonepalvelut ja elektroniikan ja eri komponenttien hankinnan – ja Tekotekniikan tarjoaman kokonaisratkaisun avulla nopeutetaan myös tuotantoprosessia.

KOKOONPANO

Tekotekniikka ottaa täyden vastuun uuden tuotteen kokoonpanosta, joka suoritetaan aina asiakkaan dokumenttien ja työohjeiden mukaisesti ISO 9001:2015 ja ISO 13485:2016 laatujärjestelmää noudattaen. Toiminnanohjausjärjestelmällä seurataan projekteja alusta loppuun ja näin varmistetaan, että materiaalihankinnasta alkaen toimitaan sovittujen aikataulujen mukaisesti.

TESTAUS

Ennen laitteiden toimitusta asiakkaalle tehdään perusteelliset laitetestaukset sovitun menettelyn ja ohjeiden mukaan ja asiakkaan spesifikaatioiden mukaisesti. Testaustyön suorittaa koulutettu henkilökuntamme kalibroiduilla mittalaitteilla.

Turun Tekotekniikka Oy

 Olemme erikoistuneet vaativaan laite- ja osakokoonpanoon sekä materiaalin hankintaan ja testaukseen. Tarjoamme korkealaatuisia sovellettuja ratkaisuja korkean teknologian laitekokoonpanoon. 

Ota yhteyttä